haberkartali.net

Beşiktaş’ın transfer listesi şekilleniyor

28 Nisan 2020 - 11:52
Bu sezon istediği başarıları elde edemeyen ve gelecek sezon için çalışmaları sürdüren Beşiktaş'ın listesinde Cabot, Eljero Elia ve Gyasi var.

Sezon sonu Diaby ve Lens ile yolları ayırmayı planlayan yönetimin Cabot, Eljero Elia ve Gyasi gibi etkili kanat oyuncularından en az ikisini transfer etmeyi planladığı ortaya çıktı.

Beşiktaş gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Sergen Yalçın‘ın yönetimle görüşerek kanatların güçlendirilmesi gerektiğini söylemesi üzerine kollar sıvandı. Listede Cabot, Elia ve Gyasi var.

Gyasi’nin 1 yılı daha var

Bu oyunculardan Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımında forma giyen Edwin Gyasi’nin 1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonu kulübünden bonservisini alarak ayrılacağı öne sürüldü.

Sergen Yakçın onayı şart

Cabot ve Elia’nın ise sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Yönetimin Sergen Yalçın’ın da onay vermesi üzerine bu 3 isimden 2’sinin transferini mutlaka bitirmeyi planladığı belirlendi.

Nurullah seferberliği

Beşiktaş’ın Samsunspor’un genç kalecisi Nurullah Aslan için Karadeniz kulübüyle görüşerek yeni bir teklif sunacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.