haberkartali.net

Beşiktaş’ın yeni hücum kozu

29 Aralık 2019 - 11:27
Defansif orta saha pozisyonunda görev yapan Atiba Hutchinson bu sezon hücum performansıyla da alkışları topluyor.

Siyah-beyazlı ekipte 7. yılını geçiren 36 yaşındaki Kanadalı futbolcu Atiba, hücumda takımına çok önemli katkıda bulundu.

Süper Lig’de 14 maçta forma giyen ve UEFA Avrupa Ligi’nde 1 karşılaşmaya çıkan deneyimli oyuncu, 4 gol attı. Avrupa Ligi maçında gol sevinci yaşayamayan Atiba, Süper Lig’de fileleri 4 kez havalandırdı. Başarılı futbolcu 3 gole de asist yaptı.

Atiba Hutchinson sezonun ilk yarısı itibarıyla resmi maçlarda takımının en golcü üçüncü oyuncusu durumunda bulunuyor. Siyah-beyazlı ekibin santrforlarından Umut Nayir 6, Burak Yılmaz 5 gol atarken, 36 yaşındaki oyuncu 4 defa rakip fileleri havalandırmayı başardı. Bu sezon 20 resmi karşılaşmada görev alan Ljajic 3 golde kalırken, Atiba ikişer gol atan Güven Yalçın, Diaby ve N’Koudou’yu da geride bıraktı.

Hutchinson, Beşiktaş’taki en skorer sezonunu yaşamaya da çok yaklaştı. Geçen sezon 27 lig maçında 4 gol atan Kanadalı oyuncu bu sezon 17 maçta aynı sayıda gole ulaştı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.