haberkartali.net

Beşiktaş’ta 10 numara Ghezzal olacak

13 Temmuz 2022 - 10:05
Teknik direktör Valerien Ismael, Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal'i geçen sezondan farklı bir şekilde görevlendirmeye hazırlanıyor.

Rachid Ghezzal, Beşiktaş ‘ın şampiyon olduğu 2020-2021 sezonunda 8 gol, 17 asistle büyük katkı vermişti. Geçtiğimiz yıl takımdaki genel düşüşten etkilenen Cezayirli sağ kanat, 4 gol, 7 asistte kalmıştı. Bu sezon Ghezzal için çok farklı olacak gibi gözüküyor.

Teknik direktör Valerien Ismael, tecrübeli oyuncuyu kanat yerine, merkezde görevlendirmeye hazırlanıyor. Ismael oyuncusuna bu konudaki görüşlerini iletirken, idmanlarda da yeni mevkisi yönünde çalışmalar yaptırıyor. 3-4-3 formatını esnetip 3-4-1-2 oynatmayı planladığı belirtilen Fransız teknik adam, oyuncusunun yüksek top tekniği ve oyun zekasından faydalanmayı düşünüyor. Ismael, atak başlangıçlarında topun Ghezzal’le buluşturulmasını istiyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.