haberkartali.net

Beşiktaş’ta 3 isimle yollar ayrılıyor

05 Ağustos 2020 - 9:33
Beşiktaş, transfer sezonunda harcama limitine yakalanmamak için önce gelir getirecek, masrafı azaltabilecek maliyetli isimleri gönderecek.

TFF’nin açıkladığı transfer limitinden memnun olmasa da çalışmalarına hemen başlayan Beşiktaş Yönetimi, krizi aşabilmek için bir yol haritası çizdi. Sponsorluk gelirlerinden, oyuncu satışına kadar birçok kapıyı zorlayacak olan yönetimin ilk hedefi Vida, Lens ve Ljajic gibi yüksek maaş alan oyuncuları satabilmek.

36 milyon avro civarında bir harcama limitine sahip olmasına rağmen, takım bütçesinin de 37 milyon avro civarında olması nedeniyle şu an teknik olarak transfer yapamayacak olan Beşiktaş Yönetimi, önce Burak Yılmaz’ın gidişinden kaynaklanan yıllık 2.5 milyon avroyu düşecek. Yine Burak gibi yüksek maaşlı oyuncularından kurtularak hem bonservis geliri elde etmek hem de yerlerine daha düşük bütçeli futbolcular alacak olan siyah-beyazlılar, tüm yoğunluğunu öncelikle bunun üzerine verecek.

Necip ve Oğuzhan ile görüşerek bu futbolculardan indirim sözü olan yönetim, daha sonra Douglas ve Roco ile yolları ayırmaya çalışacak. Beşiktaş Yönetimi, en büyük sıkıntıyı ise Abdullah Avcı’da yaşıyor. Tecrübeli teknik adam ile tazminat anlaşması yapmadan yollarını ayıran yönetim, herhangi bir kulüple anlaşamadığı için Avcı’ya ödenen maaşı da, transfer limiti içerisinde göstermek zorunda kalıyor.
Beşiktaş Yönetimi’nin, bu krizi aşmada süreceği son koz ise sponsorluk gelirleri oldu.

Formanın sırtına ve şortun kenarına yerleştirmek için sponsorluk görüşmeleri yapan Beşiktaş Yönetimi, bu gelirleri getirebilmesi durumunda, TFF transfer limitini yeniden güncelleyebilecek.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.