haberkartali.net

Beşiktaş’ta Covid-19 vakaları arttı

13 Kasım 2020 - 16:02
Kara Kartal, sekiz oyuncusunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Pozitif çıkan futbolcuların isimleri açıklanmadı.

Beşiktaş, Vida‘nın şokunu atlatamadan üst üste gelen Koronavirüs haberleriyle sarsıldı. Biri kadro dışı olmak üzere 3, Vida ile birlikte bir isim daha milli takımında Covid-19’a yakalandı. Daha önceki 3 oyuncuyla beraber siyah-beyazlılardaki vaka sayısı 8’e yükseldi

Milli aranın ardından Başakşehir ve Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, üst üste gelen Koronavirüs haberleriyle zora girdi. Vida’nın şokunu atlatamadan siyah-beyazlılarda kervana yenileri eklendi. Dün yapılan açıklamada Beşiktaş’ta biri kadro dışı olmak üzere 3, Vida’nın dışında milli takım kampında bir futbolcunun daha Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığı bildirildi.

Daha önce 3 pozitif olan Kartal’da son 5 oyuncuyla birlikte vaka sayısı 8’e yükseldi. Yönetim isimleri açıklamazken, oyunculardan dördünün savunmacı, ikisinin kanat, ikisinin ise orta saha oyuncusu olduğu kaydedildi. Ersin kırmızı kart cezalısı iken Gökhan Töre’nin de sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş’ta elde kalanlar:
-2 kaleci
-3 defans
-6 orta saha
-3 kanat
-3 forvet

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.