haberkartali.net

Beşiktaş’ta eksik çok bahane yok!

24 Ekim 2019 - 8:43
UEFA Avrupa Ligi K Grubu’nda çıktığı ilk iki maçtan puansız ayrılan Beşiktaş, bu akşam Vodafone Park’ta zafer peşinde olacak.

BeşiktaşUEFA Avrupa Ligi K Grubu üçüncü hafta müsabakasında bugün Portekiz temsilcisi Braga’yı konuk edecek. Vodafone Park’ta saat 19.55’te başlayacak mücadeleyi, İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez’in yardımcılıklarını Teodoro Sobrino ve Raul Cabanero üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Jose Luis Munuera Montero olacak.

Puanla tanışamadı

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde iki maça çıkan Beşiktaş, henüz puan alamadı. İlk maçında Slovan Bratislava’ya 4-2 yenilen Siyah-Beyazlı ekip, ikinci maçında da İngiliz ekibi Wolverhampton Wanderers’a Vodafone Park’ta 1-0 mağlup oldu. Grupta 4 puanı bulunan Braga ise Avrupa ’da yenilgiyle tanışmadı. İlk maçında Wolverhampton Wanderers’ı rakip sahada 1-0’la geçen Portekiz ekibi, ikinci maçında Slovan Bratislava ile 2-2 berabere kalarak 4 puan topladı ve grup liderliğine yükseldi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.