haberkartali.net

Beşiktaş’ta gözler masada

24 Haziran 2020 - 11:33
Beşiktaş yönetimi, futbolcularla bir kez daha görüşecek. Yüksek maaşlı Vida, Lens ve Ljajic, indirim talebine yanıt verecek. Gökhan ve Atiba’ya da yeni kontrat önerilecek, yeni sezon planlaması şekillenecek.

Beşiktaş yönetimi, önümüzdeki sezonun planlamalarına devam ederken kritik bir dönemece girdi. Geçen haftalarda tüm oyuncularla tek tek görüşen ve mevcut sözleşmelerinde indirim taleplerini dile getiren yönetim, düşünmeleri için süre vermişti.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler bu hafta bir kez daha tüm futbolcular ile görüşecek, uzlaşma için çaba sarf edecek. Gelecek yanıtlar, önümüzdeki sezonun yol haritası için de belirleyici olacak. Maaşları yüksek olan Domagoj Vida, Jeremain Lens ve Adem Ljajic, öncelikle masaya oturulacak isimler. Sezon sonunda kontratları bitecek Gökhan Gönül ve Atiba Hutchinson’a da yeni teklif sunulacak. Yönetim yakın zamanda bu isimlerle geçmiş dönem alacakları için bir araya gelmişti.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.