haberkartali.net

Beşiktaş’ta hedef Cisse ve Santon

17 Ağustos 2020 - 9:50
Beşiktaş'ta hedefteki isimler ise Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Papiss Cisse ile Roma'da forma giyen Davide Santon

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren s, son olarak Kayserispor’dan Bernard Mensah’ı kadrosuna katarken Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki kritik PAOK maçı öncesi gözler forvet ve sağ bek transferine çevrildi. Habertürk Spor’dan Oğuzhan Genç’in haberine göre; siyah-beyazlılar, golcü takviyesi konusunda rotayı yeniden Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Papiss Cisse‘ye çevirdi. Beşiktaşlı kurmaylar, bonservisi elinde olan tecrübeli yıldız ile anlaşmayı sağlayıp PAOK maçının kadrosunda yer almasını hedefliyor.

Sağ beke Santon

Gökhan Gönül’ün ayrılığı sonrası eksilen sağ bek için ise Beşiktaş’ın listesindeki en büyük aday Roma’da forma giyen Davide Santon… Siyah-beyazlılar, 29 yaşındaki futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağlarken İtalyan ekibi ile kiralama konusunda görüşmelerin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Habertürk

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.