haberkartali.net

Beşiktaş’ta hedef ligin yanında Türkiye Kupası

17 Mayıs 2021 - 9:51
Göztepe zaferiyle Süper Lig’de sezonun en büyüğü olan Beşiktaş'ta futbolcular, Türkiye Kupası Finali için yarını bekliyor.

Süper Lig’de önceki akşam 42. hafta mücadelesinde Göztepe’yi 2-1’lik skorla devirerek şampiyonluğa ulaşan Siyah-Beyazlılar, gözünü yarın akşam Antalyaspor’la Tü rkiye Kupası’n da oynayacakları final mücadelesine çevirdi. Önceki akşam Domagoj Vida ve Rachid Ghezzal’in sayılarıyla mutlu sona ulaşan takım, bugün İzmir’de çalışmalara başlayıp dev finale tek idmanla hazırlanacak.

Söz verdiler

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın kararıyla dünü izinli geçiren futbolcular, konakladıkları otelde bol bol eğlendi ve sevinçlerini doyasıya yaşadı. Sezonu çifte kupayla kapatmak için birbirlerine söz veren Siyah-Beyazlılar, Gürsel Aksel Stadı’nda 4 gün içinde 2 kez mutlu sona ulaşmak istiyor.

‘19 Mayıs’ta kaldıracağız’

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk kupasını 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda almak istediklerini söyledi. Başkan Çebi, takımın İzmir’de kamp için bulunduğu otelde dün yaptığı açıklamada, “Futbol Federasyonu’yla, Spor Bakanlığı’yla görüşeceğiz. Şampiyonluk kupamızı stadımızda 19 Mayıs’ta saat 19.03’te almak istiyoruz” dedi. Ziraat Türkiye Kupası’nın finalinde yine İzmir’de yarın Antalyaspor’la karşı karşıya gelecek Siyah-Beyazlılar’da Başkan Çebi, sezonu çifte kupayla kapatmak istediklerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.