haberkartali.net

Beşiktaş’ta ilk etap kamp Slovakya’da

04 Haziran 2021 - 10:26
Beşiktaş, ilk etap kamp çalışmalarını, 5-15 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’nın Bratislava kentinde gerçekleştirecek.

Kartal’da yeni sezon kamp programı büyük ölçüde şekillendi. Buna göre siyah-beyazlı takım ilk etap kamp çalışmalarını, 5-15 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’nın Bratislava kentinde gerçekleştirecek. Beşiktaş, Şenol Güneş döneminde yeni sezon öncesi Bratislava’da kamp yaparken, teknik heyet ve futbolcular tesislerden çok memnun kalmıştı.

Slovakya kampının ardından İstanbul’a dönecek olan siyah-beyazlı takım bir hafta BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışacak. Kartal daha sonra özel turnuvaya katılmak için İspanya, İtalya veya Fransa’ya uçacak. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yönetimle yaptığı görüşmede güçlü takımların yer alacağı ciddi bir turnuvada takımını görmek istediğini söylediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.