haberkartali.net

Beşiktaş’ta Lens, Mirin ve Douglas ayrılığa yanaşmıyor

20 Ocak 2021 - 7:20
Kadro dışı olan Lens, Douglas ve Mirin ayrılığa yanaşmıyor, sözleşmelerinin karşılıklı fesh edilmesini de kabul etmiyor

Beşiktaş Yönetimi, sezon başında teknik heyetin isteğiyle kadro dışı bırakılan Jeremain LensDouglas ve Isimat Mirin’i takımdan göndermek için her yolu deniyor, ancak bu futbolcuların direnişini bir türlü kıramıyor. Aylardır takımdan ayrı çalışan ve garanti ücretlerini almaya devam eden Lens, Douglas, Mirin’in yönetimin ayrılık için ortaya koyduğu tüm formülleri kesin bir dille geri çevirdiği ortaya çıktı.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ayrılık konusunda defalarca görüştüğü oyuncuları ikna edemediği aktarıldı. Lens, Douglas ve Mirin’in çeşitli kulüplerden kendilerine gelen transfer tekliflerini geri çevirdikleri, Beşiktaş’la olan sözleşmelerinin bedelsiz fesh edilmesini de kesinlikle kabul etmedikleri vurgulandı.

Kadro dışı olan oyuncuların Kartal’a yıllık maliyetleri toplam 4 milyon 225 bin euroyu buluyor. Siyah-beyazlılar, Lens’e 1 milyon 950 bin, Mirin’e 1 milyon 275 bin ve Douglas’a 1 milyon euro garanti ücret ödüyor. Üç oyuncunun da 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş’ta Tyler Boyd da sezon başı kadro dışı kalmıştı. Lens, Douglas ve Mirin’in aksine takımla çalışan ABD’li oyuncu ikinci yarı listesinde yer alacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.