haberkartali.net

Beşiktaş’ta “Mehmet Topal” sesleri

18 Temmuz 2020 - 11:04
Başakşehir’de başarılı bir sezon geçiren başarılı oyuncu siyah beyazlılara imza atarsa, ‘Üç Büyükler’in hepsinde forma giyen 10. futbolcu olarak tarihe geçecek.

Sezon sonunda 7 isimle yolların ayrılması beklenirken yeni oyuncular için hem scout raporları inceleniyor hem de menajerlerin getirdiği isimler takip ediliyor. Siyah beyazlı yöneticilerin bilhassa, sözleşmesi sona eren ve imza parası istemeyen futbolcularla ilgilendiği öğrenildi. Menajerlerin masaya getirdiği isimlerden en dikkat çekici isimse, sezon sonunda Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Mehmet Topal.

Daha önce G.Saray ve Beşiktaş formaları da giyen tecrübeli oyuncu eğer Beşiktaş’la anlaşırsa, ‘üç büyük kulüp’ün hepsinde birden forma giyen 10. futbolcu olarak tarihe geçecek. Menajerlerin Beşiktaş’a önerdiği diğer isimlerin arasında Başakşehir’den kaleci Volkan Babacan, Dynamo Dresden’den orta saha oyuncusu Barış Atik, İsveç’in Brage takımından orta saha Ferhan Abic, Giresunspor’dan orta saha Muhammed Himmet Ertürk ve Bursaspor’dan forvet Yevhen Seleznyov yer alıyor.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.