haberkartali.net

Beşiktaş’ta öncelik golcü transferi

10 Ağustos 2020 - 9:54
Bütçe planlaması yapan Beşiktaş yönetimi, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş önceliğini golcü sorunu çözmeye verdi.

Beşiktaş yönetiminin ilk hedefi, santrfor transferi. Gündemde Mario Balotelli‘nin ismi olsa da, alternatif oyuncular üzerine çalışmalar sürüyor. Balotelli’nin, Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Bu sezon maaş dengesine dikkat eden siyah beyazlıların, İtalyan yıldıza yüksek bir ücret ödemek istemediği, bu nedenle de görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Beşiktaş’ın, Balotelli’nin alternatifi olarak Seferoviç, Ze Luis ve Akpom’u belirlediği öğrenildi. Benfica forması giyen Seferoviç ve Porto forması giyen Ze Luis için kiralama yöntemini düşünen yönetim, PAOK’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Akpom’un ise bonservisini almak istiyor.

En kısa zamanda santrfor transferinde mutlu sona ulaşmak isteyen siyah beyazlılarda diğer bir hedef de Hes Kablo Kayserispor forması giyen Bernard Mensah. Ganalı oyuncu için Atletico Madrid’e 3, 6 milyon euro ödemesi bulunan sarı kırmızılılar, Mensah’ı bonservis bedeli almadan satmak istemiyor. Beşiktaş yönetimi ise, 25 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçlıyor. Siyah beyazlılar, Ganalı oyuncu için önümüzdeki günlerde girişimlerini hızlandıracak. Bernard Mensah’ın, Türkiye’den ve yurt dışından taliplerinin olduğu biliniyor.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.