haberkartali.net

Beşiktaş’ta primler Ahmet Nur Çebi’den

02 Mart 2021 - 10:50
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ezeli rakipleriyle kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren futbolcuların maç başı primlerini cebinden karşılayarak dev bir motivasyon kaynağı oldu.

Son dönemlerde sessiz kaldığı söylenen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon başında olduğu gibi bir kez daha dev bir fedakârlığa imza attı. Çebi’nin şahsi kefalet gösterip kredi çekerek futbolcuların maç başı primlerini cebinden karşıladığı ortaya çıktı.

Başkan Çebi, bu hamlesiyle şampiyonluk yolunda Galatasaray ve Fenerbahçe’yle kıyasıya bir yarışın içinde olan futbolcuların moral ve motivasyonunun yükselmesini sağladı. Yöneticiler ve Teknik Direktör Sergen Yalçın’la sürekli irtibat halinde olan Çebi’nin para konusunda hiçbir huzursuzluğun yaşanmasını istemediğini ifade etti.

Siyah-beyazlıların başkanı, galibiyet serileri ve derbilerde alınacak sonuçlara göre prim sistemini çalıştıracağının sözünü verdi.

Antalyaspor’un başarılı futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar, TamSaha dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. Trabzonlu olduğunu ve bu nedenle adının Gökdeniz olduğunu belirten yıldız isim, “Beşiktaş beni istedi ve her konuda da anlaşma sağlandı. İş imzaya kalmıştı. Kocaelispor’un istediği parayı Beşiktaş taksitlerle, Antalyaspor peşin teklif etti. Ben de Antalya’ya transfer oldum” dedi.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.