haberkartali.net

Beşiktaş’ta sakatlık kabusu sürüyor

16 Ekim 2019 - 9:23
Bu sezon sakatlık konusunda çok canı yanan Beşiktaş'ta Victor Ruiz, Kevin N'koudou ve Gökhan Gönül sakatlıkları sebebiyle Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek.

Sezon başından bu yana sakatlıklarla uğraşan Beşiktaş‘a üç isimden daha kötü haber geldi. Dün sabah gerçekleştirilen idmanda bacağında ağrı hisseden Victor Ruizin soleus kasında grade 2 zorlanma tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada Victor Ruiz’in dört hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Tedavileri daha yeni tamamlanan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Gönül‘ün ise dünkü idmanda ağrıları tekrarladı. Oğuzhan’ın bu hafta sonu oynanacak Ankaragücü maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. Gökhan’ın ise oynamasının zor olduğu kaydedildi. Tecrübeli sağ bekin Galatasaray derbisine yetişmesi bekleniyor.

Siyah beyazlılarda, geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Dorukhan ve Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan N’Koudou‘da Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.