haberkartali.net

Beşiktaş’ta sistem değişiyor

05 Ekim 2022 - 13:14
Son üç maçının ikisinde gol atamayan, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Valerien Ismael, sistem değiştirme kararı aldı.

Valerien Ismael, Beşiktaş’a ‘reset’ atıyor. Sezon hazırlıklarını 3-4-3 sistemiyle yapan ancak lige 4-3-3 dizilişiyle başlayan Beşiktaş’ta son haftalardaki düşüş, Fransız teknik adamı farklı arayışlara itti. Ismael, idmanlarda 4-4-2 sistemini deniyor.

Tecrübeli çalıştırıcının amacı, çift forvetle oynamak ve Weghorst’un hücum etkinliğini artırmak. Siyah-beyazlılar son üç haftanın ikisinde gol atamamıştı. Valerien Ismael, Weghorst’un partnerine ise henüz karar veremedi.

Sağ kanatta verimsiz olan Muleka ile fazla süre alamayan Cenk Tosun, ilk 11’e aday. Forvette oynayacak isme göre orta saha kurgusu da belirlenecek. Salih ve Gedson arasında Ismael karar verecek.

ATIBA DÖNDÜ

40 yaşına merdiven dayayan Atiba Hutchinson takımla çalışmalara başladı. Sakatlığını atlatan Kanadalı futbolcuya kondisyon programı yazıldı. Atiba’nın iki hafta içinde sahadaki yerini alabileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.