haberkartali.net

Beşiktaş’ta Tolga Ciğerci sesleri yükseliyor

20 Temmuz 2022 - 9:56
Beşiktaş, Josef de Souza'nın ciddi sakatlığının ardından siyah-beyazlı ekip transfer çalışmalarında Tolga Ciğerci'yi gözüne kestirdi.

Geçtiğimiz sezonu beklentilerin altında tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Avusturya kampını tamamlayan siyah beyazlılar, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a dönmüştü.

Art arda gelen transferler heyecan yarattı

Transfer sezonunu Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton forması giyen defans oyuncusu Romain Saiss ile açan Beşiktaş bir süre sessiz kalmıştı.

Üst üste geldi

Transfer sezonunda bir süre sessizliğini koruyan Kartal, üst üste yaptığı Cenk Tosun, Wout Weghorst, Jackson Muleka ve Emrecan Uzunhan transferleriyle taraftarlar için heyecan yarattı.

Geçtiğimiz sezonu Çaykur Rizespor’da kiralık olarak geçiren Gedson Fernandes de takıma döndü.

Josef sonrası transfer planı

Beşiktaş’ın tecrübeli orta sahası Josef de Souza, dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle bugün ameliyat masasına yatacak.

33 yaşındaki oyuncunun sahalara geri dönüş süresinin ise 2-3 ayı bulması bekleniyor. 5 Ağustos’ta başlayacak Süper Lig’in ilk 6 haftasında görev alamayacak olan Brezilyalı yıldızın yerine transfer yapılıp yapılmama kararı ise Beşiktaş’ın İspanya kampında verilecek.

Alternatifleri hazır

Siyah-beyazlı takımın halihazırda elinde merkezde oynayabilecek oyuncuları; Gedson Fernandes, Salih Uçan, Emirhan İlkhan, Atiba ve Kartal Kayra Yılmaz.

Eldeki 5 futbolcu şu an için yeterli görülüyor. Bu isimlerden İspanya etabında verim alınması ve sakatlık yaşanmaması halinde orta sahaya transfer düşük ihtimal.

Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile İsmael’in yapacakları değerlendirme sonrası durum netlik kazanacak.

Öncelikle Wolverhampton ve D. Alaves hazırlık maçlarında takımı görmek isteyen Fransız hoca, ardından raporunu yönetime iletecek.

Tolga Ciğerci operasyonu başlayacak

Beşiktaş orta sahayı yedekleyebilecek bir alternatif harekâtı yaparsa, henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan 30 yaşındaki Tolga Ciğerci ile görüşecek.

Şubat 2021’de Fenerbahçe’den Başakşehir’e gelen Tolga, 1.5 sezonda Başakşehir formasını 47 maçta giydi, 2 gol atıp 1 de asist yaptı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.