haberkartali.net

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor

19 Ağustos 2022 - 12:18
Beşiktaş'ta gözler yeni transfere çevrildi. Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda ilerleyen yönetim, stoper takviyesi için kolları sıvadı.

Süper Lig’de Valerien Ismael ile iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan toplayan Beşiktaş’ta gözler yapılacak yeni transfere çevrildi.

Geçtiğimiz hafta Alanyaspor karşısında 3-0 öne geçtikten sonra 10 kişi kalan ve daha sonra oyundan düşen Beşiktaş sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmış ve Teknik Direktör Valerien Ismael, yapılan eleştirilerine hedefi haline gelmişti.

Savunmada yetersiz olduğu gözlenen ve bu sezon Vida’nın yerine Romain Saiss’i kadrosuna katan Kartal’da hedef bir stoper takviyesi daha yapmak. Savunma hattını güçlendirmek için bir süredir görüşmeler yürüten Beşiktaş, 4 kişilik listesinden iki isimle baş başa kaldı.

Manchester United’dan Eric Bailly’i kiralamak isteyen ancak “Bonservisiyle satmayı planlıyoruz” yanıtını alan siyah-beyazlı yönetim rotayı başka oyunculara çevirdi.

Bailly için olumsuz yanıt alan İsveç Ligi’nde Djurgardens forması giyen Isak Hien’i ise Hellas Verona’ya kaptırdı. İsveçli oyuncu, 2.3 milyon Euro bonservisle İtalya’nın yolunu tuttu.

SAMY MMAEE AYRILMAK İÇİN İZİN İSTEDİ

Bu gelişmeler sonrası listede yer alan Samy Mmaee için yeniden görüşmeler başladı. Macaristan ekibi Ferencvaros’un daha önce 1.4 milyon Euro bonservisi reddetmesi üzerine, teklif 1.7 milyon Euro’ya çıkarıldı.

25 yaşındaki Faslı futbolcu da teknik direktörü Stanislav Cherchesov ile görüşerek Beşiktaş’a gitmek istediğini iletti.

KORAY GÜNTER İÇİN YAPILAN TEKLİF BELLİ OLDU

Diğer tarafta ise Kartal, Hien’i transfer eden Verona’dan Koray Günter için kolaylık bekliyor. 28 yaşındaki oyuncu için 2.5 milyon Euro isteyen Verona’ya, Beşiktaş 1.5 milyon Euro öneriyor.

Ancak iş bununla sınırlı değil. Siyah-beyazlılar, 1.7 milyon Euro maaş talebinden 1.2 milyona düşen Koray cephesininin 1 milyona inmesini bekliyor.

DELE ALLİ’DE MUTLU SON

Beşiktaş, Dele Alli transferini bitirdi. Siyah-beyazlılar, 26 yaşındaki İngiliz 10 numarayı, 7 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu ile kiralamak için Everton ile anlaşmaya vardı. Dele Alli için kiralama bedeli ödenmeyecek. Yıldız oyuncunun 2.2 milyon Euro’luk yıllık ücretini ise Beşiktaş karşılayacak.

GEÇEN SEZON 29 MAÇTA 2 GOLÜ VAR

Oyuncu ile sözleşme detaylarını görüşmeye başlayan siyah-beyazlılar, işlemleri bir an önce bitirip Alli’yi bugün İstanbul’a getirmeyi planlıyor. 26 yaşındaki oyuncu, geçen sezonun devre arasında Tottenham’dan bedelsiz olarak Everton’a transfer olmuştu.

Geride kalan sezonda 29 maçta oynayan ve 2 gol atan Alli, bu sezon 2 maçta forma giydi. İngiltere Milli Takımı’nda da 37 karşılaşmada görev yaptı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.