haberkartali.net

Beşiktaş’ta yüzler gülüyor

31 Ocak 2020 - 7:26
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada genç hocanın takıma kattığı pozitif hava yüzlere yansıdı.

Beşiktaş, Süper Lig’de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına dün yaptıkları antrenmanla devam etti. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından pas ve dar alanda çabukluk çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın yarı sahada oynanan çift kale taktik maçıyla sona erdiği belirtildi. Tedavisine devam edilen Dorukhan Toköz’ün antrenmana katılmadığı, Jeremain Lens’in ise sahada yürüyüş yaptığı aktarıldı. Altyapı oyuncuları Almos Kaan Kalafat ile Harun Kaya’nın da idmanda yer aldığı kaydedildi.

Antrenman öncesinde toplantı

Kara Kartal’da Abdullah Avcı’nın gönderilmesinin ardından takımın başına getirilen Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlılar’daki ikinci idmanında da futbolcularla yakından ilgilendi. Sabah saatlerindeki antrenman öncesinde oyuncularla bir toplantı gerçekleştiren Yalçın’ın, bir motivasyon konuşması yaparak Rizespor maçıyla birlikte kazanmaya başlamaları gerektiğini söylediği belirtildi. Genç teknik adamın, ilk günden itibaren takıma kattığı pozitif hava da gözden kaçmadı. Beşiktaşlı futbolcular, idmanda keyifli görüntüler sergiledi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.