haberkartali.net

Beşiktaş’tan Emre Demir ve Mensah atağı

03 Temmuz 2020 - 8:12
Beşiktaş, F.Bahçe'nin de gündemindeki Mensah ile Emre Demir için Kayserispor'un kapısını çaldı.

Siyah-beyazlılar, 16 yaşındaki Emre Demir için 1.5 milyon Euro ve sonraki satışından yüzde 50 pay, 25 yaşındaki Ganalı yıldız Mensah için de 1.1 milyon Euro’luk maaşını ödeme önerisinde bulundu. Beşiktaşlı yöneticiler, Ganalı oyuncunun Atletico Madrid’e ödenmesi gereken 2.8 milyon Euro’luk bonservisini karşılamalarının mümkün olmadığını da belirtti.

Taraflar görüşme sonunda anlaşamadan masadan kalktı. Kayserispor cephesi, yapılan teklifleri akla ve mantığa uygun olmadığını ifade ederek geri çevirdi. Pazartesi günü oynanacak olan Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesi iki kulüp yöneticilerin tekrar görüşeceği öğrenildi. Mensah’ın bonservisinin yüzde 60’ına sahip olan sarı-kırmızlılar, Emre Demir için menajeri Ahmet Bulut’un daha yüksek bir teklif getirebileceğini düşünüyor.

Emre Demir, Süper Lig tarihinin gol atan en genç oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor. 16 yaşındaki futbolcu, 9 Kasım 2019 tarihinde Kayseri’nin G.Birliği’ne 2-1 yenildiği maçta ağları sarsmıştı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.