haberkartali.net

Beşiktaş’tan Rachid Ghezzal açıklaması geldi

17 Ağustos 2022 - 10:28
Beşiktaş'a yıldız futbolcu Rachid Ghezzal'dan kötü haber geldi. Tecrübeli futbolcunun sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

Beşiktaş‘a yıldız futbolcu Rachid Ghezzal‘dan kötü haber geldi. Siyah-Beyazlı ekipten yapılan açıklamada yıldız futbolcunun sağ ayak tabanında hissettiği ağrı nedeni ile MR görüntülemesi yapıldığı ve tarak kemiği-parmak bileşkesi eklem kapsülünde (plantar plate) gerilme ve kısmi yırtık saptanmış olduğu belirtildi.

Beşiktaş’tan yapılan açıklama şu şekilde:

“Sağ ayak tabanında hissettiği ağrı nedeni ile Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılan oyuncumuz Rachid Ghezzal’ın tarak kemiği-parmak bileşkesi eklem kapsülünde (plantar plate) gerilme ve kısmi yırtık saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir.”

Alanyaspor maçında 45 dakika oynadı

Beşiktaş’ın deplasmanda Alanyaspor ile oynadığı maça ilk 11’de başlayan ve 1 gol, 1 asist kaydeden Ghezzal ikinci yarı yerini Tyler Boyd’a bırakmıştı.

3 hafta sahalardan uzak kalacak

Beşiktaş’ın, son oynanan Alanyaspor maçında sakatlanarak kenara gelen Rachid Ghezzal’ın 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenirken 30 yaşındaki futbolcunun, tedaviye vereceği yanıt ile sürecin daha kısaya inebileceği öğrenildi.

Sezona iyi başladı

2020 yılından bu yanan Beşiktaş forması giyen 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, sezona da iyi bir başlangıç yaptı. Ghezzal, Süper Lig ‘deki ilk iki maçta 2 gol ve 1 asistlik performansa imza attı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.