haberkartali.net

Savunmaya Bazoer takviyesi geliyor

20 Temmuz 2022 - 10:01
Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Beşiktaş, Riechedly Bazoer'i kadrosuna katmak için teklif yapıp beklemeye geçti.

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta gündeme gelen son isim Riechedly Bazoer oldu. 25 yaşında, 1.84 boyundaki Curacao kökenli Hollandalı oyuncunun Vitesse ile kontratı sona ermesi ve boşta olması, siyah-beyazlılar için transferi cazip kılıyor. Bazoer’in ön libero (6) ve orta sahada (8) da oynayabilmesi nedeniyle Teknik Direktör Valerien İsmael’in “Alınsın” raporu verdiği belirtiliyor.

Genç ama deneyimli

25 yaşındaki oyuncunun menajeri ile ilk temasın ardından görüşmeler olumlu ilerliyor. Kartal’ın 1.5 milyon Euro imza parası ve 1.8 milyon Euro önerisine sıcak bakan Bazoer cephesinin düşünmek için süre istediği belirtiliyor. Genç yaşına rağmen deneyimli bir futbolcu olan Bazoer, PSV ve Ajax’ta altyapı eğitimini aldıktan sonra Wolfsburg, Porto (Kiralık), Utrecht (Kiralık) ve Vitesse’de forma giydi.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.