haberkartali.net

“Beşiktaş’tan teklif aldık”

27 Temmuz 2020 - 12:44
Özbekistan ekiplerinden Bunyodkor'u çalıştıran Vadim Abramov, Beşiktaş'ın genç yıldızları Jasurbek Jaloliddinov'a teklif yaptığını açıkladı.

Bunyodkor Teknik Direktörü Vadim Abramov, Rusya menşeli haber sitesi Sportbox‘a açıklamalarda bulundu.

Ocak ayında sözleşmesi bitecek olan 18 yaşındaki Özbek yıldız Jasurbek Jaloliddinov‘un Lokomotiv Moskova ile anlaştığını duyuran deneyimli hoca, genç futbolcu için Beşiktaş’tan da teklif aldıklarını açıkladı.

Oyuncusunun Moskova temsilcisini tercih etme sebebini açıklayan Abramov, “Jaloliddinov’a Beşiktaş ve Benfica da teklif yaptı. Ancak Lokomotiv Moskova, bonservis vererek almak istedi. Eğer Moskova’ya satmasaydık Ocak ayında bedelsiz ayrılacaktı.” ifadelerini kullandı.

Genç yıldızın dil ve kültür problemi yaşamayacağı için Rusya’da daha rahat edeceğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Moskova’da oynayacak olması Özbekistan milli takımı için de önemli bir gelişme.” şeklinde konuştu.

18 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Özbekistan Ligi’nde forma giydiği 8 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.