haberkartali.net

Beşiktaş’tan Vertonghen sürprizi

03 Temmuz 2020 - 8:07
Stoper arayışında olan Siyah-Beyazlılar, Tottenham ile sözleşmesi bitecek Vertonghen ile ilgileniyor. Sergen Yalçın da 33 yaşındaki stopere sıcak bakıyor.

Beşiktaş’ta gelecek sezon için transfer çalışmaları hız kesmiyor. Siyah-Beyazlılar, Tottenham’ın sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan yıldız savunmacısını gündemine aldı. 33 yaşındaki Jan Vertonghen’in transferine teknik heyet olumlu rapor verdi. Yıldız oyuncunun şartları ve maliyeti görüşme aşamasında. Alanyaspor forması giyen Welinton ve Porto’dan Awaziem de Beşiktaş’ın stoper listesinde yer alan diğer isimler.

33 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusu, 2012-13 sezonundan bu yana Tottenham forması giyiyor. Vertonghen, Tottenham formasıyla bu sezon 26 resmi maça çıkarken bu karşılaşmalarda 2 gol, 1 de asistin altına imzasını attı. Tecrübeli savunma oyuncusu asıl mevkii olan stoperin yanı sıra sol bekte de oynayabiliyor.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.