haberkartali.net

Bilic, Vida’yı istiyor

28 Temmuz 2020 - 9:07
İngiltere'de Premier Lig'e çıkmayı başaran Slaven Bilic'in takımı WBA, Vida tranferini 6 milyon avroya bitirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic, İngiltere’de bu sezon Championship’i West Bromwich Albion’la (WBA) birlikte ikinci sırada bitirdi ve adını Premier Lig’e yazdırdı. Lige, reklam gelirleriyle birlikte ayak bastı parası olarak yaklaşık 170 milyon avro alacak Bilic’in takımı, şimdiden gelecek sezonun transfer planlamasına başladı. Savunma hattını güçlendirmek isteyen İngiliz ekibinin hedefindeki isimlerden birinin de Domagoj Vida olduğu öğrenildi.

Kara Kartal’la 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Vida’nın senelik 3.4 milyon avro civarında maaşının kulübe büyük yük getirmesi sebebiyle Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, Hırvat stoperin satışına oldukça sıcak bakıyor. WBA’nin de, 6-7 milyon avro arası bir bonservis bedeliyle bu transferde mutlu sona ulaşacağı konuşuluyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.