haberkartali.net

Boateng, Türkiye’den uzaklaşmak istiyor

19 Mart 2020 - 11:58
Siyah-Beyazlı takımın yıldızının koronavirüs sebebiyle yönetimle görüşüp Türkiye'den ayrılmak istediği ortaya çıktı.

Beşiktaş‘ta şok gelişme yaşandı. Yabancı oyuncuların koronavirüs salgını nedeniyle yönetimle görüşme yaptığı öğrenildi.

Boateng ve Atiba başta olmak üzere birçok yabancı oyuncunun koronavirüsten çok tedirgin olduğunu yönetime iletti.

Durumdan çok endişeli olan Boateng’in ise yönetimle görüşerek bir süreliğine Türkiye’den ayrılmasının söz konusu olup olmadığını da sorduğu ortaya çıktı.

Boateng ile özel olarak görüşen yönetimin ise, Almanya’ya gitmek istemesi halinde oranın daha sıkıntı olduğunu Gana’ya bile gitmesi durumunda aynı riski taşıyabileceğini söylediği bildirildi.

Yöneticiler: “Kimse panik olmasın”

Siyah-Beyazlı yöneticilerin futbolculara yaptığı açıklama ise şöyle:“Bu virüs neredeyse dünyanın her yerine yayılmış durumda. Dünya Sağlık Örgütü bunun küresel bir salgın olduğunu söyledi.

İzin alıp gitmek isteyen olsa bile nereye gidecekseniz? Şu an uçuşlar durdurulmuş vaziyette. Ayrıca Türkiye bu konuda şu an için en güvenilir ülkelerden biri.

Devletimiz gereken tedbirleri alıyor. Kimse panik olmasın. Sadece sizler değil diğer oyuncular, diğer takımlar ve bizler de endişeliyiz. Önce sakin olmalıyız.”

Ljajic kulüp arıyor

Öte yandan Beşiktaş’ta ismi satış listesine konulacaklar arasında geçen Adem Ljacic, menajeri aracılığıyla kulüp aramaya başladığı ileri sürüldü.

Performansını beğenmeyen Siyah-Beyazlı taraftarlarla arası açık olan ve Sergen Yalçın’ın da ilk 11’de tercih etmediği Boşnak asıllı Sırp futbolcu başta eski kulüpleri Torino ve Fiorentina olmak üzere İtalya kulüpleriyle temasa geçti.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.