haberkartali.net

Boateng ve Diaby ile yollar ayrılıyor

30 Haziran 2020 - 14:45
Beşiktaş yönetimi, sözleşmeleri sezon sonu tamamlanacak Boateng ve Diaby ile yeniden anlaşmama kararı aldı. Siyah beyazlılar, kadrodaki bir diğer kiralık isim Elneny'yi ise 1 yıl daha takımda tutmayı planlıyor.

Beşiktaş, kiralık olarak kadrosundan yer alan 3 futbolcudan ikisi ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Ocak ayında Fiorentina’dan kiralanan Kevin Prince-Boateng‘in sözleşmesi, 10 maçta 45’er dakika forma giymesi halinde 1 yıl uzayacaktı. Anlaşmadaki bu maddeyi geçersiz kılan siyah beyazlılar, Ganalı oyuncu ile yeni kontrat yapmama kararı aldı. Boateng, sezonun tamamlanmasının ardından Fiorentina’ya geri dönecek.

Sporting Lizbon’dan 1 yıllığına kiralanan Abdoulay Diaby de Beşiktaş’a veda edecek. Siyah beyazlılar, Malili oyuncu ile yeni bir anlaşma yapmayacak.

Beşiktaş yönetimi, Muhammed Elneny‘yi ise 1 yıl daha kadrosunda tutmak istiyor. Arsenal’den 1 yıllığına kiralanan Mısırlı oyuncuyu Teknik Direktör Sergen Yalçın‘ın raporu doğrultusunda 1 yıl daha kiralamak isteyen Siyah beyazlılar, İngiliz ekibine teklifini sunacak.

Haber Kaynağı: NTV

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.