haberkartali.net

Boyd yeni sezondan umutlu

15 Ağustos 2020 - 9:09
Beşiktaş'ın 25 yaşındaki ABD'li oyuncusu Tyler Boyd, kulüp televizyonuna yeni sezon ve Şampiyonlar Ligi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın ABD’li oyuncusu Tyler Boyd, yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi. Boyd, PAOK ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu maçıyla ilgili de açıklamalar yaptı.

Boyd, siyah-beyazlı takımın akşam antrenmanı öncesinde kulüp televizyonunun sorularını yanıtladı.

Süper Lig’de takım sayısının 21’e çıkmasının kendilerini daha fazla zorlayacağını belirten Boyd, yeni sezondaki hedefleriyle ilgili, “Takımda kalan ve aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızla hedefimize ulaşacağız. Beşiktaş’ta oynarsanız hedef bellidir, şampiyonluk. Bunun için de elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“İyi oynayarak bu turu geçmek istiyoruz”

Beşiktaş’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Yunanistan’ın PAOK takımıyla yapacağı karşılaşmayla ilgili de Boyd, “Az bir dinlenme süremiz oldu, biraz daha fit başladık diyebilirim. Geçen sene yakaladığımız momentumun üzerinde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Geçen sene ligi bitirdiğimiz nokta bu eşleşmeyi hak eden bir noktaydı. İyi oynayarak bu turu geçmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.