haberkartali.net

Bratislava maçında rotasyona gidilecek

28 Kasım 2019 - 8:52
UEFA Avrupa Ligi’nde bir iddiası bulunmayan Beşiktaş, bu akşam Slovan Bratislava ile prestij maçına çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş, K Grubu’nda oynadıkları 4 mücadeleyi de kaybetmişti. Bu durumdan dolayı grupta kalan son 2 karşılaşma öncesinde Kupa 2’de havlu atan Kara Kartal, bu akşam Slovan Bratislava ile prestij maçına çıkacak.

Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta oynayacağı gruptaki 5. mücadelesi, saat 20.55’te başlayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, takımının Avrupa Ligi’nde bir iddiaları bulunmaması sebebiyle bu karşılaşmada yedek ağırlıklı kadro sahaya sürmesi bekleniyor.

Beşiktaş, bu karşılaşmayı kazanırsa UEFA’dan kasasına 570 bin Euro (3.6 milyon TL) girecek.

‘Beklemediğimiz bir durumdayız’

Siyah-Beyazlılar’ın bu akşamki mücadeleye; Karius, Roco, Vida, Rebocho, Oğuzhan, Necip, N’Koudou, Kartal, Boyd, Güven ve Umut 11’iyle çıkması planlanıyor.

Bu akşamki karşılaşmada takımın gol yükünü sırtlanması beklenen Umut Nayir, dün Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Avrupa Ligi’nde iddiamız kalmadı. Beklemediğimiz bir durumdayız. Son kalan 2 maçta elimizden geleni yapıp puanları almaya çalışacağız. Kendimi her daim hazır tutmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.