haberkartali.net

“Bu kadro bana yeter”

17 Ocak 2020 - 9:33
Kupa maçı sonrası Başkan Çebi ile görüşen tecrübeli çalıştırıcı “Ciddi sakatlık yaşamazsak bu kadro yeter. Şampiyonluğun en güçlü favorisiyiz” dedi.

Beşiktaş, harcama limiti sebebiyle ligin ikinci yarısına transfer yapmadan başlamaya hazırlanırken, teknik direktör Abdullah Avcı mevcut kadronun şampiyonluğa ulaşabileceğine inanıyor. Tecrübeli çalıştırıcının tek sıkıntısı ise ciddi sakatlık yaşanma ihtimali. Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşen siyah-beyazlıların teknik patronu, “Transfer olsa da olur, olmasa da… Biz her türlü duruma göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ligde sonuna kadar yarışı kovalayabilecek kalitede oyuncularımız var” dedi. Sakatlıklardan endişe eden Avcı “İlk yarının sonlarında sakatlar da iyileşmeye başlayınca çok daha istikrarlı sonuçlar almamız da bunun bir göstergesi” dedi.

Çebi’den destek

Son günlerde finansa anlamda sıkıntılar yaşayan Başkan Ahmet Nur Çebi de hocanın bu sözleri üzerine biraz olsun rahatladı ve camia olarak takımın arkasında olduklarını söyledi. Öte yandan transfer yapabilmenin yollarından birinin oyuncu satışı olmasından dolayı kadrodaki isimler hakkında da görüşüldü. Sadece Domagoj Vida’nın satışına sıcak bakmayan Abdullah Avcı, buna rağmen kulübün menfaatlerinin daha önemli olduğunu söyledi. Vida’dan en az 5 milyon avroluk gelir bekleyen yönetim, oyuncunun 1,5 milyon avro olan altı yıllık ücretini de hesaba katıldığında önemli derecede transfer kaynağına sahip olacak.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.