haberkartali.net

“Bugünlerin hayali ile yaşıyordum”

22 Eylül 2022 - 12:07
Tayyip Talha Sanuç, adaptasyon sürecini en iyi şekilde geçirdiğini ve bu konuda Valerien Ismael'in yardımcı olduğunu belirtti.

Beşiktaş‘ın yaz transfer döneminde Adana Demirspor’dan kadrosuna kattığı Tayyip Talha Sanuç, BRTV’ye açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten genç stoper, tesislerde aile ortamı olduğunu söyledi, “Bildiğiniz üzere Adana Demirspor’da kadroda çok büyük isimler vardı. Spor Toto Süper Lig’e yükseldiğimizde de o çıta daha yukarı çıkmıştı. Mario Balotelli gibi oyuncularla oynamak, onlarla antrenman yapmak bana çok şey katmıştı. Gelişimime çok büyük katkısı olmuştu. Şu an Beşiktaş’tayım ve bu çıtayı daha da yükseğe çıkarmak için elimden geleni yapıyorum. Çok önemli, çok büyük isimler, çok kaliteli ayaklar var. Kulübe geldiğim ilk günden beri herkes çok sıcakkanlı. Biliyorsunuz adaptasyon süreci performans için çok önemlidir. Adaptasyon sürecimiz en hızlı şekilde ilerletiyorum şu anda. Takıma çok çabuk alıştım. Hoca da bu konuda bana çok yardımcı oldu. Tesislerde aile ortamı var”

“Bunu başardığım için çok mutluyum”

Futbola Karabükspor’un altyapısında başlayan Tayyip Talha Sanuç, Beşiktaş’a transfer olduktan sonra Karabük’ten çok sayıda tebrik mesajı aldığını dile getirerek şu ifadeleri kullandı, “Futbola başladığım günlerde bugünlerin hayali ile yaşıyordum. Bu açıdan çok mutlu ve gururluyum. Karabükspor’un alt yapısından A takıma yükselmek, A takımda süre bulmak ve en önemlisi Karabük’ten futbolcu çıkabileceğine herkesi inandırmak gerçekten benim hayalimdi. Bunu başardığım için çok mutluyum. Eminim Karabük’te de benimle gurur duyanlar vardır. Transfer sürecinde memleketimden çok destek mesajı aldım. Orası benim evim, memleketim”

Tayyip Talha Sanuç’un kariyeri

Karabükspor altyapısında yetişen Tayyip Talha, son 5 sezonda Adana Demirspor forması giydi. Geçen sezon Adana ekibi ile 29 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu 1 gol attı, 1 asist yaptı.

22 yaşındaki stoper, bu sezon Beşiktaş formasını Başakşehir ve İstanbulspor karşılaşmalarında giydi.

Haber Kaynağı: NTV Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.