haberkartali.net

Bülent Korkmaz, Emirhan Topçu transferine engel oldu

23 Temmuz 2022 - 10:27
Beşiktaş, Alanyaspor'dan Tayfur Bingöl ve Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu ile anlaşma sağlamıştı. Siyah-beyazlılarda Tayfur için kulübüyle görüşmeler sürerken Emirhan transferinin henüz resmiyet kazanmamasının nedeni ortaya çıktı.

Süper Lig ekibi Beşiktaş, iki transferi bitirme noktasına getirmiş fakat henüz resmiyete dökememişti.

TAYFUR TRANSFERİ SON DÜZLÜKTE

Siyah-beyazlı ekip Alanyaspor’un 29 yaşındaki futbolcusu Tayfur Bingöl ile anlaşma sağlarken, kulübü ile de görüşmelere devam ediyor.

EMİRHAN’A KORKMAZ ENGELİ

Öte yandan Skorer’in edindiği bilgiye göre Çaykur Rizespor’un genç yıldızı Emirhan Topçu için de transferi bitirme noktasına gelen Beşiktaş’ın Bülent Korkmaz engeline takıldığı ortaya çıktı. Rize ekibinin teknik direktörü Korkmaz’ın henüz Emirhan’ın ayrılığına onay vermediği ve bu yüzden transferin resmiyet kazanmadığı öğrenildi.

VALERİEN’İN RAPORUNA 2-3 TRANSFER DAHA 

Ayrıca Beşiktaş’ın Valerien İsmail’den gelecek rapora göre İspanya kampı sonrası 2-3 transfer hamlesi daha yapmayı planladığı öğrenildi.

Emirhan transferinin resmiyet kazanması sonrası siyah-beyazlı ekibin stopere ekstra bir hamle düşündüğü belirtildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.