haberkartali.net

Burak kendini tesislere kapattı

18 Temmuz 2020 - 10:45
Kaptan Burak Yılmaz, derbiye yetişmek adına adeta kendisini tesislere kapattı.

Beşiktaş’ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta sağ alt baldırından yaşadığı sakatlık nedeniyle Malatya’da takımdan ayrı kalan Burak Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilmek için yoğun mesai yapıyor.

Takım idmanları akşam 18.00’de başlamasına rağmen sabah 09.00’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen 35 yaşındaki futbolcu, önce masaj yaptırıyor, ardından tedavi görüyor. Kaptan, 18.00’deki takım idmanıyla birlikte fizyoterapist eşliğinde toplu ve topsuz çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık ekibi de akşam saat 20.00’de evinin yolunu tutan Burak için Gökhan Gönül’de olduğu gibi çeşitli tedaviler uygulayarak sakatlık problemini çözmeye çalışıyor. Golcü oyuncu, yakın çevresiyle sohbetlerinde “Derbiyi kazanmamız gerekiyor. Ligi üçüncü bitirmemiz lazım. Takım arkadaşlarımı bu kritik haftada yalnız bırakamam. Ne pahasına olursa olsun oynamalıyım” ifadelerini kullanarak düşüncelerini dile getiriyor. Bu arada Burak, dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.