haberkartali.net

Burak, takım arkadaşlarını uyardı

28 Şubat 2020 - 9:13
Beşiktaş'ta Alanyaspor maçı öncesi takım kaptanı Burak Yılmaz da arkadaşlarıyla bir toplantı yaparken uyarılarda bulundu.

Beşiktaş‘ta zorlu Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi futbolcular, iki haftadır üzdükleri taraftarlarını yeniden mutlu edebilmek için hırslı bir şekilde çalışırken adeta galibiyet yemini ettiler.

Takım kaptanı Burak Yılmaz da arkadaşlarıyla bir toplantı yaparken uyarılarda bulundu. Ligin en zorlu deplasmanlarından birine çıktıklarını hatırlatan Burak, “Karşımızda çok iyi bir takım olacak. Rakibimiz hem diri hem de teknik. Bu karşılaşmada kesinlikle bireysel hataya yer vermememiz gerek. Hatta herkes saha içinde birbirinin eksiğini kapatmak için seferber olmalı” dedi. Maça istekli ve hırslı başlamalarının önemine dikkat çeken

Tecrübeli futbolcu, “Takım olarak maça çok iyi başlangıç yapmalıyız. Özellikle son maçlarda sergilediğiniz takım birlikteliği mükemmel, bunu tekrarlarsak galip gelmememiz için bir neden göremiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.