haberkartali.net

Burak Yılmaz: “Avrupa Şampiyonası bize çok yakışacak”

15 Ekim 2019 - 11:51
Beşiktaş'ın milli forveti Burak Yılmaz, Fransa deplasmanından alınan bir puan sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Milli takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup mücadelesinde deplasmanda son dünya şampiyonu Fransa ile 1-1 berabere kalarak son iki karşılaşmaya grup lideri girdi. Karşılaşma sonrası Stade de France’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, “Biz bugün sahaya çıkarken üstümüzde çok büyük bir yük vardı. Ülkemiz sıkıntılı bir durumdayken biraz olsun mutlu olabileceğimiz, sadece futbol vardı elimizde. İnsanlarımızın yüzünü güldürmek için sahaya çıktık. Kazanabilirdik veya kaybedebilirdik ancak biz bu bilinçle sahaya çıktık.” şeklinde konuştu.

Tecrübeli golcü, milli takımımızın çok değerli bir jenerasyona sahip olduğunu ifade ederek, “Oyuncular, yönetimimiz, başkanımız, spor bakanımız ve cumhurbaşkanımız bizlere çok destek oluyor. Ben, ülkemize Avrupa Şampiyonası’nın çok yakışacağını düşünüyorum, Türk olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.