haberkartali.net

Burak Yılmaz Sivasspor’a hazırlanıyor

18 Ocak 2020 - 9:32
Liderle gerçekleşecek karşılaşmaya özel olarak hazırlanan Burak Yılmaz, çift kale maç ve şut idmanlarında adeta şov yaptı.

Beşiktaş, Süper Lig’in 18. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü.

Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenmana sakatlığı bulunan ve tedaviyle rehabilitasyon süreçlerine devam edilen futbolcular Dorukhan Toköz ile Jeremain Lens’in katılmadığı belirtildi. Diğer futbolcuların taktik ve kondisyon ağırlıklı geçen antrenmana pas çalışmasıyla başladığı ifade edildi.

Burak çok formda

Antrenmanın yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi. Takımla çalışmalarını sürdüren Burak Yılmaz, idman karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla günün yıldızı oldu. Performansıyla takım arkadaşlarına zor anlar yaşatan Burak, birbiri ardına attığı gollerle Sivasspor’la oynanacak mücadele öncesinde görevi tam olarak hazır olduğunu gösterdi. İdmanı yakından takip eden teknik direktör Abdullah Avcı da Burak’ın performansı sebebiyle oldukça keyifliydi.

Siyah-Beyazlılar, Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacaklarını antrenmanla tamamlayacak ve ardından kampa girecek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.