haberkartali.net

Burak Yılmaz’a çok özel görev

26 Eylül 2019 - 10:57
Trabzonspor maçına büyük önem veren Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Burak Yılmaz'a bu maçta çok güvendiği öğrenildi. Maça ilk 11’de başlayacak olan golcü yıldız orta sahaya da destek verecek.

Beşiktaş‘ta gözler Trabzonspor ile oynanacak maça çevrildi… Teknik Direktör Abdullah Avcı zorlu maçta Burak Yılmaz‘a çok güveniyor… Başakşehir ile oynanan maçta penaltıdan da olsa takımına beraberlik golünü getiren golcü futbolcu bu maça özel olarak hazırlanıyor. Maça ilk 11’de başlayacak olan Burak Yılmaz’ın taktik gereği orta sahaya da destek vereceği ve zaman zaman kanada kaydırılacağı öğrenildi. Avcı’nın Burak Yılmaz’dan maça iyi motive olmasını istediği öne sürüldü.

Ljajic’in yerine Oğuzhan

Oğuzhan Özyakup, Adem’in yerine forma giyecek. Beşiktaş’ta Trabzonspor ile oynanacak maçta Oğuzhan Özyakup’un ilk 11’de oynaması bekleniyor. Cezalı Adem Ljajic’in boşluğunu Oğuzhan ile domdurmak isteyen Abdullah Avcı bu oyuncuyla idmanlarda özel olarak ilgilenecek.

Karius’a büyük tepki

Yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen Karius’a teknik heyetin de büyük tepki verdiği gelen bilgiler arasında.

Güven Yalçın moralsiz

Başakşehir maçında yedek kulübesine çekilen Güven Yalçın’ın bu gelişmeden dolayı moralsiz olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.