haberkartali.net

Burak’ın sitemi ‘yerli’ sorununa

21 Temmuz 2020 - 11:48
'Yabancı serbest olsun’ algısından rahatsız olan 35’lik golcü, “Biz 6 ay veya 1 yıl para almadan oynuyoruz, fedakârlıklar yapıyoruz. Yabancılar istediği zaman ihtar çekip gidiyor” diye dert yandı.

Fenerbahçe derbisi sonrası canlı yayında “Aslında söylemek istediğim çok şey var ama yeri değil” diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Burak Yılmaz‘ın sıkıntısı ortaya çıktı. 35 yaşındaki futbolcunun son günlerde yabancı sınırlamasıyla ilgili ‘serbest olsun’ algısı yaratan kesime tepkili olduğu öğrenildi.

FIFA’ya güveniyorlar

“Ben Fenerbahçe maçına çıkmak için sabah-akşam tesislerde tedavi oldum. Kemik güçlenmesi için paça çorbası içtim. Biz de aylardır para almıyoruz ama maç döneminde hiçbir zaman işimizden kaçmıyoruz. Yabancılar, FIFA’ya güveniyor ve istediği zaman ihtar çekip ayrılıyor. Biz, TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’ndan aynı desteği alamıyoruz. Yabancı serbestliğini savunanlar, yerli futbolcuların yaşadıklarına dikkat edip konuşsun.”

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.