haberkartali.net

Çalımbay: “Elimizden geleni yapacağız”

15 Ocak 2020 - 13:48
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında çok fazla eksiklerinin olduğunu ve kolay bir maça çıkmayacaklarını söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımının Antalya kampında gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, “Bayağı bir eksik arkadaşımız var. O yüzden üzgünüz, sakatlardan dolayı. İnşallah onlar da yetişecek maça. Tabii ki oynayacağımız maç kolay bir maç değil. Beşiktaş’la oynuyoruz. İstanbul’da oynamak çok zor. Elimizden geleni yapacağız. İyi bir şekilde ayrılmak istiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. Tek düşüncemiz sakat arkadaşlarımızın olması. Onun dışında başka sıkıntımız yok. 3 ihtimalli bir maç olacak. İlk yarıda nasıl oynamışsak, nasıl bir istikrarlı bir grafik çizmişsek aynı şekilde gitmeye çalışacağız” dedi.

Eksiklerine değinen Çalımbay, “Mert Hakan Yandaş cezalı, Emre Kılınç’ın fıtığında bir sakatlık var, onunki bugün belli olacak. Onda biraz risk var. Fernando’da biraz risk var. Oynamama riski var ikisinde de. Aaron Appindangoye’nin bir sakatlığı var, belki oynayabilir. Marcelo da öyle. Bir darbe aldı ve sakatlandı. Oyundan o yüzden çıkarttık. Yetiştirmeye çalışıyoruz ama her türlü aksilik de olabilir” diye konuştu.

Haber Kaynağı: DHA

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.