haberkartali.net

Caner 600 bin avroyu kabul etmedi

25 Haziran 2020 - 11:04
Beşiktaş'ta 1.75 milyon avronun 3’te birini kabul etmedi. Sergen Yalçın da ısrarcı olmayınca Caner Erkin defteri kapandı.

Caner Erkin, sezonun bitmesiyle Beşiktaş ile yollarını ayıracak. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim, deneyimli futbolcudan yeni mukavele konusunda yaptığı görüşmelerde indirim istedi. Senelik 1.75 milyon avro ücret alan Caner’e yapılan 600 bin avroluk teklif kabul görmedi. Menajer Batur Altıparmak da siyah-beyazlı idarecilere bu kararı ilettikten sonra yeni kulüp arayışlarına başladı.

Sergen Yalçın ısrarcı olmadı

Caner, menajeriyle yaptığı görüşmede yıllık 1.75 milyon avro bandında bir maaşla hem yurtiçinde hem de yurtdışında oynayabileceği kulüplerin olduğu tespitini yaptı ve ayrılık kararı aldı. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yönetime Caner Erkin ile ilgili bir ısrarı olmaması da gelişmeleri bu noktaya getirdi ve veda kaçınılmaz oldu.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.