haberkartali.net

Caner Erkin, gol yükünü çekiyor

31 Ekim 2019 - 9:02
Bu sezon oynadığı futbolla teknik heyetin güvenini kazanan Caner Erkin, Süper Lig'de 1 gol, 4 asistle oynadı ve gol yükünün %45'ini sırtladı.

Yeni sezonda hazırlık dönemiyle birlikte Beşiktaşlı futbolcular 25 sakatlık yaşadı. Bu durum teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibinin işini iyice zorlaştırsa da yedek oyuncular için bulunmaz fırsat oldu. Geride kalan 12 maçta toplam 24 oyuncu ilk 11’de forma şansı yakalarken yedek-as ayrımı da bir anlamda ortadan kalktı.

Kartal’da sadece genç isimler 11’de oynayamadı. Orkan Çınar, Muhayer Oktay, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin, Erdoğan Kaya ve Ersin Destanoğlu, ilk 11 fırsatı bulamayan futbolcular oldu. Beşiktaş’ta 11 şansı yakalayan ve bunu iyi kullanan isimlerin başında ise Umut Nayir geldi. Burak’ın sakatlığı, Güven’in de bekleneni verememesinin ardından Galatasaray derbisinde formayı sırtına geçiren Umut, derbide attığı golle yıldızını parlatırken takımının da kötü gidişine son verdi.

Gollerin %45’inde Caner Erkin payı var

Beşiktaş’ta bu sezon performansıyla beğenileri toplayan Caner Erkin, Süper Lig’de 1 gol, 4 asistle takımın gol yükünün %45’ini sırtladı. 9 haftada 11 gol kaydeden Beşiktaş’ta Caner aynı zamanda Avrupa ile birlikte 11 kez ilk 11’de sahaya çıktı ve 990 dakika forma giyerek istikrarın adı oldu. Karius da aynı maç sayısı ve dakikaya ulaştı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.