haberkartali.net

Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları devam ediyor

30 Ocak 2020 - 14:51
Beşiktaş, Süper Lig’in 20. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, 1 Şubat Cumartesi günü Çaykur Didi Stadyumu’nda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılar, ligdeki kötü gidişatın ardından karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Sergen Yalçın‘ın öğrencileri, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Beşiktaş’tan antrenman ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“Sağanak yağmur altında basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Dorukhan Toköz’ün yer almadığı çalışmada, Jeremain Lens sahada yürüyüş yaptı. Altyapıdan genç futbolcularımız Almos Kaan Kalafat ile Harun Kaya antrenmanda yer aldı.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda çabukluk oyununun yer aldığı tek pas çalışması yapıldı. İdman, taktik çalışması ve yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ile sona erdi.

Futbol Takımımız, Ç. Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın (31 Ocak) saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a, ardından karayolu ile Rize’ye giderek kampa girecek.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.