haberkartali.net

Çebi, Gökhan’a kaptanlık teklif etti

28 Temmuz 2020 - 9:58
Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi son kozunu oynadı. Çebi, Gökhan'a takım kaptanlığı teklif etti. Beşiktaş, oyuncunun kararını bekliyor

Beşiktaş ile sözleşmesi biten Gökhan Gönül’ün önümüzdeki sezon hangi kulübün formasını giyeceği belirsizliğini koruyor. Dört yıl top koşturduğu siyah-beyazlılardan yeni sözleşme, eski kulübü Fenerbahçe’den ise transfer teklifi alan 35 yaşındaki başarılı futbolcuya siyah-beyazlılardan son bir çağrı daha geldi. Bütçeyi 30 milyon avro seviyesine çekmeye çalışan Beşiktaş, kariyerinin belki de son sözleşmesine imza atacak olan Gökhan’ın yıllık ücretinde ciddi bir indirim yapmak istiyor. Kartal’dan geçen sezon 1,7 milyon avro kazanan yıldız oyuncuya kaptanlık da teklif edildi.

Hoca da ısrarcı

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, tecrübeli futbolcuyla yaptığı son görüşmede “Karakterli ve sevdiğimiz bir arkadaşımızsın. Seninle devam etmek istiyoruz. Eğer kalırsan takımın kaptanı sen olacaksın” dediği kaydedildi. Gökhan Gönül’ün bu teklif karşısında onur duyduğunu belirtip, düşünmek için birkaç gün süre istediği bildirildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da, 3-0 kazanılan Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamada, gelecek sezonun takımında Gökhan Gönül’ün de olmasını istediğini söylemişti.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.