haberkartali.net

Çebi ile büyük değişim

03 Kasım 2019 - 7:12
Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetimin görevi devralmasının ardından Beşiktaş'ta yüzler gülmeye başladı. Ödemelerin yapılması Galatasaray ve Antalya maçlarının kazanılmasında kilit rol oynadı.

Beşiktaş’ta Fikret Orman yönetiminin ardından yapılan seçimde başkanlığa Ahmet Nur Çebi’nin gelmesi sonrasında takımdaki olumsuz hava, bir anda olumlu yöne doğru emin adımlarla gitmeye başladı. Çebi ve yönetimi, ilk maçlarında Braga’ya kaybetseler de, ardından çıkılan Galatasaray derbisinde alınan zafer ve dün de Antalya karşısında elde edilen galibiyet, Siyah-Beyazlılar’ı yeniden şampiyonluk yarışının içine soktu.

Yüzler gülüyor

Çebi ve arkadaşlarının göreve gelmesinden sonraki 2 haftalık süreçte yönetimin futbolcuların alacaklarını hemen hesaplarına yatırmasının yanı sıra başta teknik direktör Abdullah Avcı olmak üzere tüm futbolculara büyük bir güven aşılaması, Kara Kartal’ın tekrar ayağa kalkmasında başrolü oynayan etkenler arasında yer aldı. Derbi morali sonrasında bir de Antalya galibiyeti, Kartal’da yüzlerin daha da gülmesini sağladı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.