haberkartali.net

Çebi, iş dünyasıyla temasta

30 Kasım 2019 - 9:13
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi.

Yönetime geldiğinde beklediğinden daha kötü bir mali tabloyla karşılaşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Mayıs ayına kadar 470 milyon TL’lik gelir-gider açığını azaltmayı hedefliyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Çebi ve ekibi kaynak arayışında. Geçtiğimiz günlerde THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’yı makamında ziyaret eden Çebi, iş dünyasıyla da yakın temas halinde.

Rahmi Koç’tan ziyaret

Hafta içinde Başkan Çebi’nin ofisinde iş dünyasının önemli isimlerini ağırladığı kaydedildi. Yöneticilerin de katıldığı görüşmede başkanın, kulübün mali durumu hakkında bilgi vererek destek istediği öğrenildi. Ahmet Nur Çebi, dün ise Vodafone Park’taki başkanlık makamında divan kurulu üyesi ve Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’u ağırladı. İkili, Beşiktaş’ın gündemine dair görüş alışverişinde bulundu. Çebi, Rahmi Koç’a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.