haberkartali.net

Çebi: “Şenol Güneş ve beni Beşiktaş’ta istemediler”

15 Ekim 2019 - 11:30
Beşiktaş başkan adayı Ahmet Nur Çebi, Lig Radyo'da katıldığı canlı yayında projelerini ve geçmişteki tecrübelerini anlattı.

Beşiktaş başkan adayı Ahmet Nur Çebi, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarlarla olan etkileşimi artırmak için kendisine taraftarların ziyaret edebileceği bir seçim ofisi açan Çebi, bu sabah Lig Radyo’nun konuğu oldu.

‘Şenol Güneş ve benim orada olmamı istemediler’

Altı buçuk yıllık yöneticilik kariyerine son verme sebeplerini açıklayan Çebi, “Düzen bozuldu, farklı bir yola doğru gidilmeye başlandı. Altı buçuk yılımın son yılları çok sıkıntılı geçti. Katkı vermek istedim ama birileri beni hep uzak tutmak istedi, hiçbir konuda görüşüm alınmadı. Ama Avrupa’da namağlup giden takımın ve Şenol Güneş’in huzurunu bozmamak için son bir buçuk yılı sıkıntılı bir şekilde devam ettirmek zorunda kaldım. Şenol Hoca’nın ve benim orada olmamı istemeyenler, sayın başkanıı da maalesef o yola soktu.” ifadelerini kullandı.

‘Adaylığımı koymaktan başka çarem yoktu’

“İlk görev zamanımdan beri kulüp yine aynı durumda. Mali sıkıntılarımız vardı, elimizi taşın altına koymamız gerekiyordu, koyduk. Bugün de bunu yapmam gerekti. Beşiktaş’ın değerleri erozyona uğramaya devam ediyor. Bunu engellemek için çaba sarfetmek istiyorum. Ben gerçekten Beşiktaş’ı seviyorum, bu yüzden adaylığımı koymaktan başka çarem yoktu.”

Serdal Adalı‘nın dönemindeki hatalar nedeniyle UEFA’ya gidemedik’

“Karşımdaki adaylardan en önemlisi olan Serdal Adalı, ben göreve geldiğimde kulübe büyük bir borç yükü bırakan yönetim kurulundaydı. Onun dönemindeki icraatler yüzünden UEFA’ya gidemedik. Beşiktaş’ın eski değerini geri getirmek için devrim yapmak istiyoruz.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.