haberkartali.net

“Çebi ve Avcı’ya destek zamanı”

24 Ekim 2019 - 9:42
Futbol yazarı Bilal Meşe, Beşiktaş'ın seçim sonrası durumunu Milliyet gazetesindeki köşe yazısında değerlendirdi.

Bilal Meşe’nin Milliyet‘teki açıklamaları şu şekilde:

Beşiktaş’ın olağanüstü kongresinde üç aday yarıştı, ipi Ahmet Nur Çebi göğüsledi, başkanlık koltuğuna oturdu. Bu seçimle ilgili çok hikayeler yazabiliriz, ancak bu ekonomik tabloda üç adayın çıkması alkışlanacak bir fotoğraftır, üçüne de helal olsun.
Kongre öncesi bu köşede rüzgarın Çebi’den yana estiğini öngörmüştüm. Bu rüzgar sandıkta kasırgaya dönüştü, hayırlı uğurlu olsun. Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay da kim ne derse desin, alkışı hak ediyor… Evet, seçimin bir kaybedeni var, ama KAZANAN Beşiktaş olmuştur. Ekonomik şartları biliyoruz, bu taşın altından kalkmanın zorluklarını yinelemeye de gerek yok. Artık kongre geride kaldı, seçilen yönetime herkesin sahip çıkması ve saygı duyması şart. Evet, Beşiktaş’ta gün birleşme ve destek zamanıdır.

Sandıktan çıkıp, rotayı Ümraniye’ye kıralım… Süper Lig’de Kartal 8 haftayı geride bıraktı. Bu süreçte benzetme yerindeyse Avcı ve ekibi “Dokuz doğurdu” adeta! Kartal’ın fotoğrafı müthiş negatif. Başkan Çebi’nin kongre günü geç saatlerdeki, “Avcı hocanın Ocak ayına kadar arkasındayız” sözleri tepkilere neden oldu. Bu cümle lastikli, her yere çekilebilir. Kişisel olarak, Çebi’nin beynini ve niyetini okuma şansım yok, ancaak iyi niyetle söylendiğine imzamı atarım.
Süper Lig’de ilk yarının bitmesine 9 hafta kaldı, Abdullah Avcı Kartal’ı ayağa kaldırmak için adeta çırpınıyor, hatta savaşıyor. Bakın Avcı’nın avukatı değilim, kaldı ki onun savunulmaya da gereksinimi yok.

Efendim, kapalı kapılar ardında Avcı’nın ‘kapı gibi’ sözleşmesinden dem vuruluyor! Tabi ki Avcı kendi analizini yapacak kadar bilgi-birikime sahip. Sorun geliyor, parasal konuya yani sözleşmeye dayanıyor! Geçmişte Avcı’nın bir Milli Takım sorumluluğu da var, biliyorsunuz. Bu anlamlı göreve gelirken boş mukaveleye imza attığını adım gibi biliyorum. Fazla söze gerek var mı, yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyorum, nokta…”

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.