haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi ‘den başkanlık açıklaması

25 Eylül 2019 - 9:47
Siyah-beyazlı camiada adaylığı için büyük bir baskı olduğunu söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Kulüp yanlış yönetildi. Acil tedbirler gerekiyor. Kimse birbirini aldatmasın. Kredilerle bu borçlar ödenemez” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman yönetiminde iki yıl öncesine kadar ikinci başkanlık görevini yürüten Ahmet Nur Çebi, “Ben sözümü tuttum, Fikret Orman’a karşı aday olmadım. Kamuoyu benim işe el atamamı istiyor” dedi.

Beşiktaş’ın çok büyük bir camia olduğunu dile getiren Çebi, “Kulüp yanlış yönetildi. Serdal Adalı da bunun farkına vardı. Umut Güner’le arasındaki sürtüşmeler de buradan çıktı. Ben düzeltebilmek için elimden geleni yaptım ama son iki senede birçok karardan imzalar sonrası haberim oldu. Ben tek başına karar veren adam olmak istemem. Her konuya bilen karar versin. Acil tedbirler gerekiyor. Kimse birbirini aldatmasın. Kredilerle bu borçlar ödenemez, sadece günü geçiririz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.