haberkartali.net

“Çebi’nin Beşiktaş’ı eski günlerine getireceğine inanıyorum”

06 Ocak 2020 - 11:27
Beşiktaşlı eski futbolcu Olcay Şahan, takımının kamp yaptığı otelde Beşiktaş günlerinde Ahmet Nur Çebi ile yaşadıklarını anlattı.

Denizlisporlu Olcay Şahan, eski takımı Beşiktaş hakkında Anadolu Ajansı’na açıklamalarda bulundu.

“Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş’ı eski günlerine getireceğine inanıyorum”

Beşiktaş’ın kötü başladığı sezonda toparlandığını belirten Olcay, “Başarıya bakarsak puan açısından kötü bir puan durumunda değiller. İlk haftada Sivasspor’a karşı oynuyorlar, kazandıkları zaman neredeyse liderle kafa kafaya oluyorlar. İyi bir gidişatları var. Ahmet Nur Çebi Başkanımız ben ilk geldiğimde o da oradaydı, ikinci başkandı. Çok inandırıcı, cana yakın, futbolculara bir baba gibiydi. Bazen maçlara gittiğimizde prim olmadığında o gelirdi, kendi cebinden bize prim verirdi. Kulübü, camiayı, futbolcuları benimsemişti, aynı seviyede devam edeceğini görüyorum. Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş’ı eski günlerine getireceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın zorlu dönemlerden daha önce de geçtiğini kaydeden deneyimli futbolcu, “Bazen bir adım geriye atmak, sonraki adımı iki adım gibi atmak gibi bir şey. Feda sezonunda hep genç, yetenekli oyuncular geldi. İki sene boyunca Türkiye’de bizden çok bahsedildi, şampiyon olmadık, ikinci, üçüncü olduk ama en iyi futbolu oynadık. Taraftarların kalplerini kazandık. O iki senede gönüllerin kahramanıydık, şampiyonuyduk. Maddi olarak toparladıktan sonra birkaç takviyeyle iki sene üst üste şampiyon olduk. Şu an o futbolcu kalitesi var, bu takıma takviye olmasa bile Beşiktaş forması şampiyonluğa oynar.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: AA

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.