haberkartali.net

Cenk Gönen: “Beşiktaş’tan ayrılmak istemedim”

18 Kasım 2019 - 16:34
Şu an kulüpsüz olan Beşiktaş'ın eski kalecisi Cenk Gönen, Lig Radyo'ya açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş kariyerinin bitişiyle ilgili konuşan Cenk Gönen, “Beşiktaş’tan ayrılmam bir tercih meselesi, iki taraf için de. Bunu eleştirmem yakışıksız olur. Ama benim tercihim değildi bunu da söyleyeyim. Ama sonunda bu yol, beni Avrupa’ya götürdü. Küresel düşünmek gerek. Avrupa’ya açılmak gerek. Ortada bir hata yok. İyi ki de böyle oldu. Sakatlık bir ket vurdu ama şu an her şey toparlandı. 31 yaşında bir çok şey yaşamış, birçok şey görmüş, birçok büyük camiada forma giymiş bir Cenk Gönen olarak daha çok hizmetlerimin olacağını düşünüyorum. Bunun için de var gücümle çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Artık ustalık dönemimdeyim

Yaşı gereği tecrübelendiğini söyleyen Cenk, “Artık çok tecrübeli bir kaleciyim, 31 yaşındayım. Türkiye veya yurt dışı, kime fayda sağlayacaksam oraya gidebilirim. 20-25 arası çıraklık, 25-30 arası kalfalık, 30-35 yaş ustalık dönemidir bizim kalecilikte. Ben de artık ustalık dönemine geldiğimi düşünüyorum. O yüzden benim katkı sağlayabileceğim, oynayabileceğim bir takım istiyorum. Görüşmeler devam ediyor, inşallah uygun bir takımla anlaşacağım” dedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.